2018

2018 mallistossa on laaja tarjonta eri materiaaleja. 

Yksi vahva suosikki on korkealaatuiset luonnonmateriaalit joiden koostumuksessa valtaosa on pellavaa. Käyttämämme pellavakankaat tulevat Italiasta ja ovat erittäin pidettyjä niiden elävän ja kauniin pinnan ansiosta. Pellavasarjan yksivärisessä mallistossa on laaja ja raikas värikartta jota on helppo yhdistää mm. ruutupellaviin. Koska pellava on luonnonmateriaali vaati se luonnollisesti hoitotoimenpiteitä enemmän kuin synteettiset materiaalit ja pesun jälkeen ne on usein silitettävä mutta ovat mitä mukavimpia käyttövaatteita. 

Neuloksissa on monta eri vahvuutta ja ne kaikki ovat ominaisuuksiltaan oivia matkavaatteita. Neuloksissa on eri sekoitteita kuten pellava-viskoosi, puuvilla-polyesteri ja viskoosielastaani yhdistelmiä. 

Viskoosielastaani-neulos -sarjassa on useita kuoseja ja ne ovat erittäin helppohoitoisia. Koostumuksen elastaani antaa tuotteille ryhdikkyyttä ja käyttömukavuutta.

Myös housuissa on luonnonmateriaaleja kuten pellavaa, puuvillasekoitteita sekä viskoosisekoitteita. Housuissa elastaania lisää myös käyttömukavuutta.