2021 kevät/ kesä

K-2021 mallisto tarjoaa monipuolisesti eri materiaaleja joissa koostumus painottuu luonnonmateriaaleihin. Materiaalit ovat miellyttäviä päällä ja ne on Öko-Tex Standard 100 mukaisia.

Luonnonmateriaaleista on voimakkaimmin esillä pellava ja hamppu-puuvilla sekoitteesta valmistetut yläosat ovat uusia mallistossa.

Pellavasarjan yksivärisessä kokoelmassa on laaja ja raikas värikartta kun taas hamppupuuvilla on luonnonvärinen ja siinä on todella mielenkiintoinen struktuuri.

Pellavan ollessa luonnonmateriaali se luonnollisesti vaati hoitotoimenpiteitä enemmän kuin synteettiset materiaalit ja pesun jälkeen ne on usein silitettävä. Käyttämissämme Italialaisissa pellavakankaissa on esikäsittelyn ansiosta kaunis ja elävä pinta. 

Neuleita on eri vahvuuksia ja yläosia on useissa eri pituuksissa. Uusi bambuviskoosi on materiaaleista ohuin ja se on todella miellyttävä päällä. Helppohoitoisessa viskoosielastan neuloksessa on useita kuoseja 

Housujen materiaalit ovat pellava ja viskoosi sekoite. Viskoosisekoitteessa on muutama prosentti elastaania lisäämään käyttömukavuutta.