2022 kevät/kesä

K-2022  mallisto tarjoaa monipuolisesti eri materiaaleja joissa koostumus painottuu luonnonmateriaaleihin. Materiaalit ovat miellyttäviä päällä ja ne on Öko-Tex Standard 100 mukaisia.

Luonnonmateriaaleista on voimakkaimmin esillä pellava. Pellavaa on sekoitteena sekä 100%:na pellavana.

Vakiopellavasarjan yksivärisessä kokoelmassa on laaja ja raikas värikartta kun taas 100% pellavan värikartassa on kaksi maanläheistä väriä. Sekoitepellavaa on painettuna ja kuosiin kudottua. Mielenkiintoinen hamppu jatkaa mallistossa.

Pellavan ollessa luonnonmateriaali se luonnollisesti vaati hoitotoimenpiteitä enemmän kuin synteettiset materiaalit ja pesun jälkeen ne on usein silitettävä. Käyttämissämme Italialaisissa pellavakankaissa on esikäsittelyn ansiosta kaunis ja elävä pinta.

Neuleita on eri vahvuuksia ja yläosia on useissa eri pituuksissa; päänyli puettavia  sekä jakku malleja. Uusi bambuviskoosi on materiaaleista ohuin ja se on todella miellyttävä päällä.  Helppohoitoisessa viskoosielastan neuloksessa on useita kuoseja

Housujen materiaalit ovat pellava ja viskoosi sekoite. Viskoosisekoitteessa on muutama prosentti  elastaania lisäämään käyttömukavuutta.