2019 kevät/kesä

K-2019 mallistossa on laaja tarjonta eri materiaaleja. 

Korkealaatuisissa luonnonmateriaaleissa on pellavasekoitteita. Kuoseina on raitaa ja ruutua ja yksivärisen pellavan värikartta on laaja ja raikas. Pellavakankaamme tulevat Italiasta ja ovat erittäin pidettyjä niiden elävän ja kauniin pinnan ansiosta. Luonnonmateriaalina pellava vaati luonnollisesti enemmän hoitotoimenpiteitä kuin synteettiset materiaalit ja pesun jälkeen ne on usein silitettävä. Kesällä pellavasekoitteet ovat kuitenkin aivan loistavia käyttövaatteita. 

Kokoelmassa on paljon neuloksia eri vahvuuksissa. Paksummissa neuleissa materiaalit ovat pellava-viskoosia ja puuvilla-polyesteri sekoitteita. Ohuemmissa neuleissa on materiaalina on viskoosielastaania. Viskoosielastaani neulos sarjassa on useita kuoseja ja ne ovat erittäin helppohoitoisia ja oivia matkavaatteita. Neuleen koostumuksessa elastaani antaa tuotteelle ryhdikkyyttä ja käyttömukavuutta. 
Housuissa on luonnon materiaaleja kuten pellavaa, puuvillasekoitteita sekä viskoosisekoitteita. Myös housuissa elastaania lisää myös käyttömukavuutta.